Tuinbeeld – brons – Zeemeermin – Bronzen beeld – 60 cm hoog – bronzartes

2.216,00 incl btw

Levertijd: 2 tot 5 werkdagen

Op voorraad

Beschrijving

Tuinbeeld – Brons – Zeemeermin – 60 cm Hoog – Bronzartes
Breng een vleugje magie en mysterie in je tuin met het bronzen tuinbeeld van een zeemeermin van Bronzartes. Dit beeld, met een hoogte van 60 cm, is een indrukwekkende toevoeging aan elke buitenruimte en vangt de tijdloze schoonheid van de zeemeermin in een elegant ontwerp.

Sprookjesachtige Uitstraling

De zeemeermin in dit beeld straalt een betoverende charme uit. Haar sierlijke pose en de vloeiende lijnen van haar lichaam brengen de gratie van de zee naar voren. De zorgvuldig vormgegeven vin en haar realistisch bewerkte haar geven het beeld een bijna levendige uitstraling, waardoor het een magisch element toevoegt aan je tuin of terras.

Gedetailleerd Ontwerp

Met aandacht voor elk detail is dit beeld een waar kunstwerk. De subtiele expressie op haar gezicht, de golvende beweging van haar haar en de fijne details van haar vin maken deze zeemeermin een echte blikvanger. Dit ontwerp prikkelt de verbeelding en voert je mee naar de wereld van fantasie en mythen.

Duurzaam Brons voor Buiten

Het beeld is gemaakt van hoogwaardig brons, een materiaal dat perfect bestand is tegen de elementen. Dit maakt het tuinbeeld weerbestendig en ideaal voor langdurig gebruik in de buitenlucht. De natuurlijke patina die brons in de loop van de tijd ontwikkelt, voegt alleen maar meer karakter toe aan dit prachtige beeld.

Veelzijdig in Plaatsing

Met zijn hoogte van 60 cm is dit beeld groot genoeg om op te vallen in je tuin, maar subtiel genoeg om te passen in verschillende omgevingen. Plaats het bij een vijver, tussen bloemen, of op een terras om een sprookjesachtige sfeer te creëren. De zeemeermin brengt elegantie in elke setting en past moeiteloos bij diverse tuinstijlen.

Een Uniek Cadeau

Dit bronzen beeld van een zeemeermin is een perfect cadeau voor liefhebbers van kunst, fantasie of tuindecoraties. Het symboliseert mysterie en schoonheid, en is een betekenisvol geschenk voor speciale gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea, of housewarmings.

Tijdloze Tuindecoratie

Of je nu je tuin wilt verrijken of een fantasierijke sfeer wilt creëren, deze zeemeermin is een uitstekende keuze. Het beeld brengt een gevoel van mystiek en schoonheid in elke buitenruimte, en blijft dankzij het duurzame materiaal jarenlang een tijdloze decoratie die bewondering zal oproepen.