Gietijzeren beeld – Greyhound hond – Dieren sculptuur – 65,9 cm hoog

284,00 incl btw

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Op voorraad

Beschrijving

Gietijzeren Beeld – Greyhound Hond (65,9 cm hoog)
Dit indrukwekkende gietijzeren beeld van een Greyhound is een prachtig voorbeeld van ambachtelijk vakmanschap en dierenliefde. Met zijn elegante lijnen en gedetailleerde afwerking, vangt dit beeld de essentie van deze majestueuze hond en voegt het een vleugje charme toe aan uw interieur of tuin.

Kenmerken:

  • Materiaal: Gemaakt van duurzaam gietijzer, dat niet alleen een robuuste uitstraling heeft, maar ook bestand is tegen de elementen, waardoor het perfect is voor zowel binnen- als buitengebruik.
  • Afmetingen: Met een hoogte van 65,9 cm is dit beeld een opvallend decoratief stuk dat zowel in de woonkamer als in de tuin kan worden geplaatst. Het formaat maakt het ideaal voor een prominente plek, zoals een inkomhal of naast een tuinpad.
  • Design: Het ontwerp weerspiegelt de elegante en atletische bouw van de Greyhound, met fijne details die de natuurlijke schoonheid van het ras benadrukken. De afwerking geeft een authentieke uitstraling die bijdraagt aan de charme van het beeld.

Decoratie:

Dit gietijzeren beeld past uitstekend in een klassieke of landelijke inrichting. Plaats het in uw tuin als een statement piece of binnen als een elegant accent. Het beeld kan ook worden gecombineerd met andere decoratieve elementen, zoals planten of tuinmeubilair, om een harmonieuze en uitnodigende sfeer te creëren.

Afsluiting:

Het Gietijzeren Beeld van een Greyhound Hond is niet alleen een prachtig decoratief object, maar ook een eerbetoon aan de schoonheid van honden. Dit unieke stuk is perfect voor hondenliefhebbers en kan een bijzondere toevoeging zijn aan uw collectie. Maak van uw huis of tuin een echte blikvanger met dit prachtige beeld, dat de elegantie en gratie van de Greyhound perfect weergeeft.

Prachtig dieren sculptuur van een greyhound hond, wit geverfd. Groot beeld geschikt voor binnen én buiten.

Hoogte 65,9 cm
Breedte 20,5 cm
Lengte 26 cm.

Extra informatie

Afmetingen 26 × 20 × 65 cm