Aanbieding!

Design Schaal Fusion plate – Fidrio PETAL – glas, mondgeblazen – diameter 30 cm

Oorspronkelijke prijs was: €66,95.Huidige prijs is: €60,00. incl btw

Levertijd: 1 a 2 werkdagen

Slechts 1 resterend op voorraad

Beschrijving

Design Schaal Fusion Plate – Fidrio PETAL – Mondgeblazen Glas – Diameter 30 cm
Voeg een vleugje kunstzinnigheid toe aan je interieur met de Fusion Plate van Fidrio, ook wel bekend als de PETAL. Deze prachtige schaal is gemaakt van hoogwaardig mondgeblazen glas en heeft een diameter van 30 cm, waardoor het een perfecte eyecatcher is voor elke ruimte.

Uniek en Artistiek Ontwerp

De PETAL schaal is geïnspireerd door de delicate vormen van bloemen, waardoor elke schaal uniek is. De subtiele kleuren en organische lijnen creëren een dynamisch effect dat elk oppervlak tot leven brengt. Dit ontwerp is niet alleen functioneel, maar ook een prachtig kunstwerk dat je gasten zeker zal aanspreken.

Hoogwaardige Materialen

Gemaakt van mondgeblazen glas, staat deze schaal garant voor duurzaamheid en kwaliteit. Het glas is zorgvuldig vervaardigd door ambachtslieden, wat zorgt voor een unieke uitstraling met variaties in kleur en textuur. Dit maakt elke schaal tot een op zichzelf staand kunstwerk.

Veelzijdig Gebruik

Met een diameter van 30 cm is de Fusion Plate perfect voor verschillende toepassingen. Gebruik het als een decoratieve schaal voor fruit, snoep of als centerpiece op een tafel. Het kan ook dienen als een opvallende decoratie op een dressoir of in een vitrinekast.

Ideaal Cadeau

De PETAL schaal is een uitstekend cadeau voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een housewarming, verjaardag of een speciale gelegenheid, dit unieke stuk zal zeker gewaardeerd worden door vrienden en familie. Het is een geschenk dat zowel schoonheid als functionaliteit biedt.

Tijdloze Decoratie

Deze design schaal van Fidrio is een tijdloze aanwinst voor je interieur. Het voegt karakter en stijl toe aan elke kamer, of je nu een moderne of klassieke inrichting hebt. Geniet van de schoonheid en veelzijdigheid van deze prachtige mondgeblazen glazen schaal, die jarenlang een blikvanger zal zijn.

Design vaas Bolvase With Neck – Fidrio PETAL – glas, mondgeblazen bloemenvaas – diameter 11 cm