60 x 80 cm – glasschilderij – parfumfles Chanel – schilderij fotokunst – foto print op glas

119,00 incl btw

Levertijd: 3 tot 5 werkdagen

Op voorraad

Beschrijving

Dit elegante glasschilderij van 60 x 80 cm is een verfijnd kunstwerk dat de iconische parfumfles van Chanel in de spotlight plaatst. Dit schilderij brengt de luxe en schoonheid van het merk in uw interieur, waardoor het een perfecte aanvulling is voor elke ruimte.

Kenmerken:

  • Materiaal: Dit kunstwerk is gemaakt van hoogwaardig glas, wat zorgt voor een luxe uitstraling en uitstekende duurzaamheid.
  • Afmetingen: Met zijn royale afmetingen van 60 x 80 cm is het ideaal voor het creëren van een statement in uw woonkamer, slaapkamer of kantoor.
  • Design en printtechniek: De afbeelding is met een scherpe en heldere print op de achterkant van het glas aangebracht, wat de kleuren verdiept en zorgt voor een adembenemende glans aan de voorzijde. De toepassing van metaalfolie in de printtechniek geeft het schilderij een extra dimensie en garandeert een lange levensduur.
  • Onderhoud en gebruik: Dit glasschilderij is eenvoudig schoon te maken, waardoor het altijd in topconditie blijft. Het is uitsluitend geschikt voor binnenruimtes, zodat het zijn elegantie behoudt.
  • Ophangsysteem: Het schilderij wordt geleverd met een ophangsysteem, waardoor het direct kan worden opgehangen en bewonderd.

Met dit glasschilderij van de parfumfles Chanel haalt u niet alleen een prachtig kunstwerk in huis, maar ook een stijlvol decoratief element dat de luxe en elegantie van het merk uitstraalt. Perfect voor liefhebbers van mode en schoonheid die hun interieur willen verrijken met een uniek stuk!